Echipamente de lucru

 • Home
 • Echipamente de lucru

Societatea noastră vă stă la dispoziţie cu o gama larga de servicii si produse profesionale de curăţenie. Răspundem cu promptitudine tuturor cerinţelor in materie de curăţenie, oferim soluţii eficiente, seriozitate, rapiditate si flexibilitate.

 

Deţinem aparatura si detergenţi profesionali, echipamente la cele mai înalte standarde si norme europene.  Flota noastra de echipamente profesionale de curatenie, are ca producatori  Ghibli&Wirbel SpA – Italia si Wetrok AG – Elvetia.

Produsele se incadreaza in standardele internationale pentru :

 • managementul calitatii si sistemelor de calitateISO 9001
 • managementul mediului ISO 14001
Curățitor și aspirator cu abur KARCHER SGV 8/5

Atunci când avem de curățat pereți, podele sau obiecte de mobilier, germenii, bacteriile și virușii pot fi în mod eficient combatute cu ajutorul echipamentelor pe bază de abur. Aburul țâșnește din duză sub formă de mici particule, având o temperatură de 100 °C și o presiune de 8 bari. Viteza aburului este de aproape 170 km/h. Așadar, aburul poate ajunge în spații mici, înguste, acolo unde lavetele cu greu pot curăța murdăria. În acest fel, zonele greu accesibile pot fi și ele curățate și igienizate temeinic. Conform acualelor date științifice, virușii precum SARS-CoV-2, au o transmitere inofensivă la o temperatură de 56° C.  Cu o viteză de curățare de 30 de centimetri pe secundă și cu o temperatură atât de ridicată, aburul, cel mai probabil, poate inactiva virușii precum coronavirus. Echipamentele profesionale care curăță cu ajutorul aburului, dar și apiratoarele pe bază de abur sunt echipamente care ajută la dezinfectarea unor suprafețe multiple. Sunt extrem de eficiente atunci când vine vorba de combaterea unor germeni și viruși, datorită temperaturii ridicate din timpul procesului de curățenie. SGV 8/5 include tot ce ti-ai putea dori. Aparatul de curatat cu aburi extrem de simplu de utilizat ofera functii practice de curatare chimica si auto-curatare, garantand igiena si curatenia absolute. Aparatul se mandreste si cu un mod de operare confortabil si simplu. intrerupatorul de selectie Easy Operation si manerul ergonomic cu mecanism de actionare pentru a conttambur functiile de aburi si aspirare,faciliteaza utilizarea. Toate functiile pot fi comandate rapid, simplu si direct in timpul functionarii. Modulul economic de ultima generatie nu genereaza numai economii de costuri. Chiar si lucrul in zone cu un nivel de zgomot redus este posibil fara alte masuri. Accesoriile pot fi depozitate direct pe masina fiind protejate de murdarie si fiind astfel mereu la indemana.
Masina universala monodisc : GHIBLI & WIRBEL SB 143 L10 Ergoline ( 43cm)
 

Masina monodisc Ghibli SB 143 L10, 1000 W, 430 mm reprezinta combinatia eficienta intre motor-greutate-viteza, ce o  face potrivita pentru curatarea/restaurarea oricarei suprafete.

Mod de utilizare Masina monodisc Ghibli SB 143 L10, 1000 W, 430 mm

Masina monodisc Ghibli SB 143 L10, 1000 W, 430 mm este echipata cu un motor de 1000 W, realizata din materiale de calitate, ceea ce o face adecvata pentru utilizare profesionala. Nivel redus de zgomot <54 dbA.

– Nivel redus de zgomot 
– Curata complet suprafetele lasandu-le stralucitoare, fara urme de pete, dungi sau mizerie
– Un randament maxim si un consum minim
– Manerul este de ultima generatie acesta inbinand robustetea, ergonomia, siguranta si desing-ul inovativ

Avantaje produs:
– Transmisia se face prin intermediul unei cutii de viteze si a unor sateliti 
– Nivel de zgomot scazut
– Protectie dubla impotriva pornirii accidentale
– Motorul asigura durabilitate si performante foarte bune

Aspirator profesional Injectie-Extractie Model: Wetrok Extravac 280

Wetrok Extravac este un aspirator injectie-extractie cu pluverizare usoara pentru zonele textile mici si mijlocii. Acest aspirator este potrivit atat pentru curatenia intermediara cat si pentru curatenia de baza deoarece asigura norme de igiena si flexibilitate de calitate inalta. In timpul procesului de curatare, solutia sau apa este pulverizata adanc in tesatura mochetei/covorului sub presiune si aspirata din nou in acelasi ciclu de lucru. In functie de gradul de murdarie, cu ajutorul aspiratorului Wetrok Extravac puteti folosi metoda directa sau indirecta prin pulverizare.

Aspirator de praf pentru uz profesional  WETROK Monovac Comfort 6
 

Noua generatie Monovac aduce o gura de aer proaspat high-tech pentru lumea aspiratoarelor uscate.
Combinand performanta maxima a aspiratiei cu  un nivel foarte redus de zgomot si de filtrare a prafului Clasa M,
Monovac Comfort stabileste noi standarde in domeniul curateniei profesionale.

Dimensiunea mare a prefiltrului- 3’200 cm2  (Clasa M) retine praful si permite evacuarea aerului curat. Aceasta protejeaza motorul impotriva prafului, ceea ce garanteaza o durata de viata mai lunga. Aerul evacuat este canalizat in sus in camera si nu se amesteca cu praful de pe podea.

Aspirator vertical, cu perie electrica, pentru aspirare mochete Karpawel 36 Plus

Aspiratoarele compacte Karpawel Plus pot aborda cu usurinta orice tip mocheta. Karpawel Plus actioneaza in profunzimea mochetei/covorului,datorita combinatiei unice dintre puterea mare de aspirare si a periei electrice rotative. Furtunul detasabil elastic inchide cercul curateniei, prin posibilitatea utilizarii accesoriilor in colturile cele mai greu accesibile din incapere.
Aspirator dorsal GHIBLI & WIRBEL T1
 

T1 este un aspirator compact , usor si puternic.
Aspiratorul se poarta ca un rucsac ceea ce permite ca mainile sa fie libere, nu impiedica miscarile si face munca sa fie mai rapida si mai eficienta!
Acest aspirator are un sistem de filtrare complet (cartus din filtru, punga de hartie de filtru ), filtru de protectie a motorului  si evacuarii aerului , accesorii de prindere si protectie termica a motorului.

Aspiratoare profesionale pentru praf/lichide
POWER WD 36P

Aspiratorul profesional umed/uscat Ghibli Power WD36P este un aspirator de marime medie si este echipat cu un motor puternic foarte eficient de ultima generatie, ce ofera aceleasi performante chiar daca puterea consumata este mai mica.
Sistem de racire inovator.
Motor extrem de rezistent.
Fiabilitate.
Aspiratorul vine dotat cu filtru de nylon , astfel turbina este mai protejata impotriva rezidurilor si ofera protectie impotriva spumei.

Masina automata pentru spalat pardoseli 2 in 1 Wetrok Discomatic BOLERO


Masina spalat-aspirat pardoseli suprafete mici si medii.
Discomatic Bolero 10 și 20:
arta transformării 2 în 1

flexibil: două rezervoare, două direcții de aspirație (înainte și înapoi)
• economie de timp: schimbare simplă a duzelor de aspirație, cu tehnologie magnetică ultra-modernă
• temeinic: Lampă frontală cu LED cu o intensitate foarte mare a luminii pentru detectarea rapidă a murdăriei

REZERVOR DE 10 LITRI:

pentru curățarea eficientă a suprafețelor de pe margini
Datorită înălțimii extrem de reduse, mini-mașina curăţă chiar și suprafeţele de sub scaune și mobilier. Este disponibilă și opțiunea de aspirare înapoi. Așadar, nicio picătură de soluție de curățare nu
rămâne sub mobilier.

REZERVOR DE 20 DE LITRI:

pentru curățarea suprafeţelor mici până la mijlocii Prin schimbarea rapidă a rezervorului, maxi-mașina se află acum la dispoziția dumneavoastră – gata de a aduce într-un ritm rapid toate suprafeţele adiacente
la un nou nivel de curățenie.
Tehnologii noi, confort nou
Utilizatorii atașează și îndepărtează racleta de aspirație prin intermediul atracției magnetice și astfel economisesc o serie de manevre. Modalitatea de înlocuire a lamelelor de aspiratie este unică: Acestea se fixează printr-un mecanism simplu.
Spot on – murdăria dispare
Sistemul ingenios de iluminare cu LED Bolero este o adevărată inovație. Chiar și în cel mai îndepărtat colț, sub piese de mobilier sau în condiții de iluminare scăzută, orice urmă de murdărie devine vizibilă imediat cu lumina ledurilor.

Masina automata pentru spalat pardoseli 2 in 1 Wetrok Discomatic BOLERO
 

Solutiile Rotowash sunt potrivite pentru toate tipurile de pardoseli:

 • Pardoseli textile (poliamida,polipropilena,lana,amestecuri,Flotex,etc)
 • Pardoseli dure ( gresie, marmura, granit, etc)
 • Scari rulante
 • Pardoseli anti-slip

Fara niciun dezavantaj, Rotowash exceleaza datorita:

 • Periajului adanc si bland
 • Umiditatii reduse
 • Rapiditatii in curatare
 • Recuperare mecanica eficienta fara aspiratie!

La care adaugam:

 • Operare simpla si sigura
 • Operare instantanee
 • Reducerea timpilor morti pentru zonele de curatare
 • Recomandat de producatorii de mochete si pardoseli
 • Metoda ecologica
 • Consum redus de apa
 • Proiectare eficienta
 • Pana la 90% economisire de apa si detergenti in comparatie cu metodele conventionale.

Costuri minime datorita:

 • Eficientei de pana la 372 m²/h, conform ISSA
 • Versatilitate pentru a curata 100% din murdarie
 • Durata de viata extinsa a suprafetelor curatate

Productivitate pe suprafete tari – pana la 1275 m2/h
Productivitate pe suprafete moi – pana la 630 m2/h

Cele doua perii contra-rotative sunt montate in interiorul unei carcase rezistente din aluminiu, in aceasta aflanduse si rezervorul de solutie si cel de lichid rezidual.

Aceasta constructie compacta a masinii ii permite acesteia sa lucreze sub rafturi, dulapuri si in locuri sau colturi stranse unde alte masini nu pot ajunge. De asemenea masina poate fi mutata foarte usor dintr-o parte in alta,transportand-o pe rotile integrate in carcasa.

Rotowash foloseste cu 90% mai putina apa atunci cand curata chimic,fata de metodele conventionale de curatare,asta insemnand ca putem curata o suprafata mai mare pana sa fie necesara reumplerea. Consumul scazut de apa inseamna volum scazut al masinii si greutate mai mica la transport.

Rotowash este la fel de usor de folosit ca si un aspirator vertical .Periile curata eficient orice tip de suprafata, fie ea plata sau cu profil. Firele periei patrund in profunzimea suprafetei curatand murdaria din iregularitatile acesteia, cum ar fi: mochetele de trafic, mochetele de protectie intrari, gresia poroasa, covoarele de cauciuc de la intrari, treptele scarilor rulante etc.
Periile sunt eficiente si la curatarea suprafetelor din vinil, travertin si lemn. Pe suprafete textile periile extrag murdaria si o ridica lasand suprafata curata si uscata in cateva minute. Rotowash pune accent pe calitatea si siguranta produselor.

Aspirator cu abur model Power Steam Ghibli&Wirbel 6.3.ER.P

Power Steam 6.3E.R.P este un aspirator cu abur cu un design inovativ, atractiv, usor de utilizat si mai presus de toate ofera performante remarcabile. Capacitatea rezervorului (8L) asigura un timp de functionare de pana la 4 ore. Temperatura de operare a aburului poate ajunge pana la 126ºC, rezistentele sunt placate cu otel inoxidabil (ofera o rezistenta mai mare la calcar), ceea ce completeaza setul de tehnica remarcabila . DE CE ABURUL ?
 • Are o mare putere degresantă și de curățare pe toate tipurile de suprafețe și de murdărie
 • Elimină efectele contaminărilor cu substanțe biologice , de pe orice tip de material
 • Este în măsură să elimine acarienii și alergenii care pot fi
 • dăunători pentru sănătate și purtători de alergii și boli dermatologice
 • Este în măsură să ajungă și în zonele greu accesibile .
 • Prin utilizarea aburului se poate reduce drastic consumul de apă și, în multe cazuri, de detergenți chimici în timpul operațiilor de curățenie
AVANTAJELE UTILIZĂRII
 • Rezultate excelente: eficient și rapid chiar și în cazul operațiilor lungi și dificile realizate cu metode tradiționale
 • Economie de timp: durată redusă pentru îndepărtarea și colectarea murdăriei
 • Eliminarea biofilmului: prin topirea substanțelor grase, curățarea cu abur evită depunerea încrustărilor pe pardoseli și pe alte suprafețe
 • Economic și ecologic: pe lângă faptul că reduce drastic consumul de apă, aburul curăță numai prin forța proprie, fără să fim obligați să utilizăm detergenți chimici și fără să inhalăm substanțe dăunătoare
Masina pentru spălat și aspirat suprafețe dure FRECCIA 15
 

Alimentare cu cablu

Revizuita din punct de vedere estetic si functional, Freccia 15 reprezinta o noutate importanta in segmentul masinilor de spalat si aspirat pardoseli de mici dimensiuni.

Noul design pentru Freccia 15, ii garanteaza personalitate, ergonomie si mai ales dimensiuni reduse. Curata acolo unde alte masini nu ajung sau impune efort sporit operatorului.

O estetica moderna si functionala ce include un sistem de solutii tehnice de prim plan:

Levierul frontal situat deasupra platanului asigura reglarea unghiului de incidenta al periei,permitand masinii sa adere perfect pe orice tip de suprafata cu orice tip de accesoriu, avand performante excelente.Freccia 15 poate astfel lucra peste tot fara probleme.

Motorul de aspiratie garanteaza performante excelente in uscare si acum mult mai de incredere, datorita noului filtru de protectie.

Lama racletei de aspiratie poate vira pana la 270° si acum mult mai practica datorita sistemului inovativ de ridicare cu pedala, ce va permite ridicarea practicasi in completa siguranta in orice situatie.

Functionalitatea si performanta maxima, impreuna cu dimensiunile reduse, fac din Freccia 15 un punct de referinta in sector si o recomanda a fi solutia optima pentru toate locatiile si suprafetele, chiar si cele inghesuite sau putin accesibile.

Aspirator cu spălare KARCHER PUZZI 10/1

Puzzi 10/1 cu duza pentru tapiserii si duza pentru podea este adecvat in special pentru curatarea eficienta si igienica a suprafetelor mici spre medii. Cu o presiune de pulverizare de 1 bar, aspiratoarele cu spalare asigura o curatare blanda si in profunzime a suprafetelor textile si rezultate impresionante, in special atunci cand sunt curatate covoare si tapiserii. Datorita duzei inguste pentru podea, aparatul este adecvat in mod optim pentru a fi utilizat in spatii inchise. Lamelele de aspiratie flexibile permit curatarea usoara a suprafetelor aglomerate. Aspiratorul cu spalare este prevazut cu un carlig integrat pentru cablu si un suport pentru manerul prevazut cu teava de aspirare si declansator.
Aspirator pentru geamuri profesional WV 10
 

Aspiratorul de geamuri profesional WVP 10 functioneaza cu acumulator Li-Ion de 3,6V este un model cu greutate redusa ce permite curatarea fara efort, la standarde profesionale. Design-ul duzei de aspirare permite o curatare multi-directionala – verticala, orizontala si deasupra capului – a oricaror suprafete plate si netede, precum geamuri, vitrine, placi, etc. Manerul moale si greutatea redusa, de doar 0,7 kg a aparatului permit o aplicare confortabila. Rezervorul de colectare a apei murdare are o capacitate de 200 ml, ceea ce permite o curatare pe perioade mai lungi. Acest rezervor se poate curata foarte usor si complet igienic, existand posibilitatea de a fi spalat chiar si in masina de spalat vase. Setul de livrare cuprinde acumulatorul, incarcatorul, detergenti, sticla cu pulverizator si o laveta de microfibra. Modelele superioare includ un acumulator de rezerva, o duza de aspirare mica si un incarcator rapid care incarca acumulatorul in 60 minute comparativ cu timpul de incarcare standard de 180 minute.